Временно не работим.

Добре дошли във
Вила Рай

Преоткрийте истинския рай в Родопите.

За цени и резервации тук.

За онлайн резервация тук.

Разгледайте Красотата Местоположение Забележителности Новини Контакти

Вила Рай - Местоположение

Вила Рай се намира в сърцето на Родопите, на брега на язовир Доспат, и Ви очаква с гостоприемство уют и привидна красота! Ако искате да избягате от шумните компании, натовареното ежедневие и искате тишина и спокоиствие - това е вашето място!От вилата започва крайбрежната алея със изключително красиви гледки, уникално чист въздух, места за отдих и игра на малките деца, подходяща за разходки ден и нощ! (линк към гугъл карти).

Прекрасно място, където да се наслаждавате на живота.

Вила Рай - Стаи

Вилата разполага с два двойни апартамента на горния етаж, със спалня, хол, разтегателен диван и кухненски бокс, един голям апартамент с две спални, хол, маса за хранене, два разтегателни дивана и кухненски бокс, на долния етаж. Апартаментите са с отделни санитарни възли, хладилник, телевизор, климатик, инверторни печки във всяка стая, тераса, WiFi, приблизителният максимален капацитет е 12 човека. Разполага със собствено място за паркиране, напълно оборудвано барбекю, има широк затревен двор с детска люлка и безопасно пространство за игра на вашите деца и домашни любимци.

Новини

Цената за сам човек за нощ е 30лв, цената на двойния апартамент е 60лв за една нощ, цената за големия апартамент е 120лв за една нощ, като разбира се за повече нощувки и хора се правят и отстъпки. Цена за цялата къща 220лв. За абсолютно всякакъв вид препоръки и забележки, не се притеснявайте да пишете на нашия e-mail: vila-rai@abv.bg
Телефон за резервации и въпроси 0894 438144, Антим.

Villa Paradise 1
Villa Paradise 2
Villa Paradise 3

Забележителности

Град Доспат (Dospat) се намира в Южна България, Област Смолян. Смята се, че градът е основан от владетеля Деспот Слав, на когото носи и името. В околностите на града са намирани останки, които са от IV - V век пр.н.е. Град Доспат се намира в планински район, близо до града се намира язовир Доспат - районът е подходящ за активна почивка и отдих. В близост до Доспат се намират - с. Долен, с. Ковачевица, с. Лещен, които са едни от най-привлекателните курорти за селски туризъм. Също така можете да се насладите на невероятната гледка на Триградското ждрело и да посетите Ягодинската пещера и пещера Дяволското гърло. Разстояние: София - Доспат - 191 км. Пловдив - Доспат - 118 км. Варна - Доспат - 503 км. Пампорово - Доспат - 57 км, още забележителности около Доспат

Ягодинска пещера

Ягодинска пещера

Ягодинска пещера отстои на 20 км южно от град Девин и на 3 км югозападно от село Ягодина. Разположена е на десния бряг на Буйновска река, която е оформила и най-дългото ждрело в България – Буйновското ждрело с дължина 7 километра. До пещерата се стига по шосето Девин-Доспат, като се завива вляво при стената на язовир Тешел. Поради това, че пътят от Тешел до пещерата е еднолентов и над 35 местни автобуси не могат да се придвижат, се предлагат маршрутни превози. Пред пещерата има паркинг и ресторант.

Прочетете още
Триградско ждрело

Триградско ждрело

Ждрелото е с епигенетичен произход и е с дължина около 7 km, като същинското ждрело е около 2 – 3 km. Всечено е до 300 – 350 m всред силно окарстени протерозойски мрамори. Има тясно (от 100 до 300 m) скалисто легло и стръмни до отвесни склонове. Западната му стена се издига на височина до 180 m, а източната достига до 300 – 350 m. Триградското ждрело е трето по дължина е в България, след Буйновското и Трънското ждрело.

Прочетете още
„Орлово око“

Орловото око

„Орлово око“ е платформа за наблюдение и туристическа атракция в Западните Родопи. Построена през 2009 година от туристическо дружество „Родопея“, село Ягодина, в близост до Ягодинската пещера. Платформата е построена на ръба на скала, разположена на 1563 метра надморска височина. Денивелацията по отвес от платформата до шосето в Буйновското ждрело е повече от 600 метра. От платформата могат да се наблюдават Буйновското ждрело, село Борино, Чала, село Ягодина, а в далечината – части от Пирин, Рила и планини в Гърция.

Прочетете още

Карта

Вила Рай има много удобно местоположение на 4км от центъра на гр. Доспат, където се намират всички видове социални услуги и магазини, от които да пазарувате. Намира се на самия главен път (отдясно) на влизане в Доспат откъм Батак, на 1км преди табелата на града и съответно в края на града, на 1км след табелата ‘край на Доспат’ (отляво) в посока Батак, ако се идва откъм гр.Доспат или гр.Гоце Делчев, за ориентир по навигация можете да използвате местоположението на крайбрежната алея. На 30км оттук се намират забележителностите Ягодинска пещера, Триградско ждрело и Орловото око.